Babagan Fujian Newlongma Automotive Co., Ltd.

Fujian New Longma Automotive Co., Ltd. ¼ˆshort kanggo âKeyton Motorâ € ï¼ ‰ kadaptar ing wulan April 1997 kanthi modal terdaftar $ 5.500 mayuta-yuta USD. Keyton Motor duwe telung sektor inti - sektor pusat R&D lan sektor kendaraan lengkap kanthi kapasitas produksi 300.000 unit saben taun. Model saiki kalebu Keyton N50 (Mini truk / pickup); Keyton M70 (minivan) lan enem kendaraan khusus lan siji kendaraan listrik sing nuduhake platform sing padha karo Keyton M70, Keyton EX80 (MPV) lan Keyton V60 (SUV).

Napa milih kita?


Keyton Motor afiliasi karo Fujian Motor Industry Group Co., Ltd. (singkatan saka â € œFJ MOTORâ €).
FJMOTOR nduweFujian Benz Van(JV karo Mercedes),King Long Bus(merek utama ing China), lanMobil Wetan Kidul.
Wiwit penjualan Mercedes Van sing apik, FJMOTOR nyiyapake Keyton ing taun 2010 nganggo sistem manajemen kerajinan Jerman.

Paling Anyar News

Enquiry For Pricelist

Kanggo pitakon babagan Mini Pickup, Vehicle Electric, SUV, utawa pricelist, wenehi email menyang kita lan kita bakal kontak sajrone 24 jam.